Bureau en Kasten

Resultaat 1–16 van de 33 resultaten wordt getoond

Als je een bureau nodig hebt voor je nieuwe thuiskantoor of kantoor, dan hebben wij het perfecte bureau voor jou. Onze bureaus hebben alle eigenschappen die onmisbaar zijn voor een professionele levensstijl. Je kunt je concentreren en je werk gemakkelijk doen dankzij dit unieke bureau! Als je aan een waardeloos bureau werkt, voel je je ongemakkelijk en ben je gewoon niet erg gefocust. Daarom willen we hier een ruime keuze aan bureaus aanbieden, zodat we meteen het perfecte bureau voor jouw behoeften kunnen vinden. Of je nu op zoek bent naar lange bureaus of kleine bureaus met lades, je vindt het allemaal hier op MijnWolfslag.

Alle soorten bureaus van MijnWolfslag

MijnWolfslag heeft een ruim assortiment betaalbare bureaus in alle soorten, maten en kleuren. Hier lees je alle soorten bureaus die je bij MijnWolfslag kunt bestellen.

Een hoekbureau of L-vormige bureau

Een van de belangrijkste dingen als het gaat om uw thuiskantoor, is ervoor te zorgen dat u de beschikbare ruimte maximaliseert. Dat is de reden waarom sommige mensen de voorkeur geven aan hoekbureaus of L-vormige bureaus, omdat ze minder ruimte innemen en ze gemakkelijker andere meubels in de kamer kunnen plaatsen. Als je merkt dat je extra opbergruimte nodig hebt, zijn er altijd kasten en planken te koop.

Meest populaire model bureau

Het moderne bureau is in veel opzichten geëvolueerd van de oude houten tafels. De nieuwe tafelmodellen, zoals het technisch vriendelijke bureau, zijn gemaakt om mensen te helpen comfortabel te blijven, een betere houding te bevorderen en gemakkelijker schoon te maken. Dit tafelmodel heeft een vereenvoudigd ontwerp en is daarom goedkoper dan andere soorten bureaus met meerdere functies.

Zit-sta bureau

De hele dag zitten kan zo zwaar zijn voor het lichaam. Het is belangrijk om uw houding in de gaten te houden, ervoor te zorgen dat u de hele dag niet zit en opstaat en zoveel mogelijk beweegt. Een van de beste manieren om dit te doen, is door een deel van de dag over te schakelen van zitten naar staan. Dit breekt niet alleen je dag op, maar het helpt ook met het verminderen op het risico van gezondheidsproblemen, zoals rugpijn, ischias en spataderen. Een zit-sta bureau is dus zeker iets van deze tijd.

Nog meer mogelijkheden bij MijnWolfslag

Op zoek naar een bureau op basis van kleur? Je kunt vinden wat je zoekt in ons kantoormeubilair – we hebben bureaus gemaakt van wit, zwart en beton. Heeft u extra ruimte nodig voor uw kantoorbenodigdheden? Dat is ook gedekt – bekijk de bureaus met voorraadopslag of voeg een ladeblok toe om de kansen nog kleiner te maken! Als alternatief kunt u bureaus kiezen met een aantal opstellingen, zoals kasten en lades. Of wil je meer flexibiliteit, dan is een bureau met wielen wellicht beter.

Tips om op te letten bij het kopen van een bureau

Houd bij het kopen van een bureau rekening met de gewenste afmetingen en waarvoor je het nodig hebt. Wil je bijvoorbeeld je kantoor in de hoek van de kamer inrichten, ga dan voor een hoekbureau. Speciaal voor jou hebben we een aantal tips waar je op moet letten bij het kopen van een bureau:

  • Houd er rekening mee dat het bureau in de daarvoor bestemde ruimte komt, dus zorg ervoor dat er voldoende ruimte is. Meet het zorgvuldig voordat u op zoek gaat naar een bureau en let op hoe diep of breed u het nodig heeft.

  • Bedenk hoe groot je je bureau wilt hebben. Het moet passen op uw computer/laptop EN alle andere dingen zoals pennen, papier, koffie/timer enz.

  • Zorg ervoor dat je bureau en bureaustoel goed op elkaar zijn afgestemd. Sommige bureaus zijn in hoogte verstelbaar.

  • Houd bij het kiezen van een bureau rekening met je woonstijl. Een industrieel bureau zou bijvoorbeeld mooi passen bij een industrieel interieur.

Het kiezen van een goede bureaustoel is belangrijk voor je rug/nek. MijnWolfslag biedt tal van eigentijdse bureaustoelen, of je nu wilt staan of zitten. Ons assortiment omvat ook directiestoelen.

Winkelwagen
Scroll naar top