Ladenblok

Toont alle 4 resultaten

Het is super belangrijk om een opgeruimde werkruimte te hebben. Een ladeblok kan je helpen om georganiseerd te zijn en soepel te werken zonder onderbrekingen. Een goed opgeruimd bureau kan leiden tot een productieve werkomgeving, creativiteit verhogen en uw fysieke gezondheid verbeteren. Een net, schoon kantoor ziet er ook veel beter uit. MijnWolfslag heeft alles in huis om je kantoor op te fleuren! Van bureaus en stoelen tot salontafels, opbergoplossingen en uiteraard ladenblokken. Bij MijnWolfslag bieden we een verscheidenheid aan ladenblokken aan, we hebben duur en goedkoop, ruim en klein.

Waar kunt u op letten bij het kopen van een ladenblok?

Bij het uitzoeken van een ladenblok zijn er natuurlijk een aantal factoren waar je rekening mee moet houden: bijvoorbeeld de grootte van je kast, waarvoor je hem gaat gebruiken en hoe diep. Dit kan echter ook gewoon afhankelijk zijn van uw bedrijf en persoonlijke voorkeuren. Wij van MijnWolfslag.nl vinden dat deze 2 punten de belangrijkste overwegingen moeten zijn:

De veiligheid en functie van een ladenblok

Waar zou jij de lade voor gebruiken? Denk bijvoorbeeld aan het organiseren van zaken als hangmappen of kleinere kantoorbenodigdheden. De ladensets kunnen worden geleverd met één, twee of vier laden, een pennenhouder en/of een archiefkast; ze staan op wielen of niet. Is uw kantoorruimte privé en vertrouwelijk? We bieden afsluitbare laden, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw bestanden veilig zijn voor ongewenste ogen. U kunt zelfs kiezen voor een afsluitbare lade met een eigen sleutel.

De representatie van een ladenblok

Een opgeruimd ladeblok zorgt voor een fantastische, georganiseerde werkruimte. Dit is belangrijk omdat het de waarden van uw bedrijf weerspiegelt.

Alle soorten ladenblokken

Afhankelijk van uw wensen en waarvoor we worden ingezet, varieert het assortiment qua ladeblokken. Wilt u bijvoorbeeld een opbergoplossing die gemakkelijk toegankelijk is of die u kunt verplaatsen? Met ons assortiment ladeblokken vindt u de perfecte. Ze zijn er in verschillende stijlen, zoals de functie als kruk of als vaste aanbouw naast je bureau (niet verplaatsbaar). We bieden zelfs die met verdelers die verstelbaar of gespiegeld zijn.

  • Verrijdbare ladenblokken: deze ladeblokken op wielen kunnen gemakkelijk van kamer naar kamer of met u naar uw kantoor worden verplaatst – ze zijn perfect om rommel in uw werkruimte te verbergen. Heeft jouw bedrijf flexibele werkplekken of werk je op verschillende afdelingen? Je kunt je ladeblok meenemen als je het moet verplaatsen.

  • Staande ladenblokken: onze staande zuilen zijn niet voorzien van wielen en krijgen over het algemeen een vaste plek in uw kantoor. Ook als deze ladeblokken hoger zijn dan de verrijdbare typen, kun je ze met rolkassen eenvoudig opbergen. Hierdoor heb je meer werk- en opbergruimte op je werkplek.

  • Ladenblok hout: Bent u niet op zoek naar een specifieke uitvoering, maar is het materiaal wel erg belangrijk? Dan is een kartonnen ladeblok wellicht interessant voor u. Deze hebben een melamine voering en ladefronten wat een heel andere sfeer creëert. Deze ladenblokken zijn verkrijgbaar in verschillende houtkleuren, waardoor ze geschikt zijn voor alle huiskleuren waarmee u misschien wilt decoreren.

  • Ladenblok metaal: Op zoek naar een metalen ladeblok dat veel gebruikt kan worden? We hebben metalen kasten met metalen behuizing en ladefronten in effen kleuren zoals wit, zwart en zilver. Door het ladeblok aan te passen aan de ruimte op je bureau, creëer je een neutrale, stille werkruimte die andere activiteiten niet hindert.

Ladenblok kopen

Bij MijnWolfslag vind je talloze opbergoplossingen voor onder je bureau – van ladenblokken tot dressoirs. Hoe groot een kantoor ook is en naar welk materiaal u ook op zoek bent, wij hebben voor elke situatie de perfecte oplossing. Verschillende ladeblokken hebben verschillende voordelen. Als je bijvoorbeeld iets stabiels en permanents onder je bureau wilt hebben, kies je misschien liever voor een ladenblok met poten. Maar als je van tijd tot tijd iets wilt veranderen of de kast vaak wilt verplaatsen, dan is een mobiele beter. Je vindt een heleboel stijlen op deze pagina en je kunt ook de kleur kiezen die perfect is voor je ruimte.

Winkelwagen
Scroll naar top