Roldeurkast

Toont alle 10 resultaten

Roldeurkasten zijn een geweldige manier om je spullen op te bergen, maar ze kunnen moeilijk te vinden zijn. Als je op zoek bent naar een roldeurkast, dan heb je geluk! We hebben een brede selectie van kasten die perfect zijn voor elke ruimte. we hebben een verscheidenheid aan roldeurkasten die bij elke ruimte en elk budget passen. Of u nu op zoek bent naar een kleine kast of juist iets groots, wij hebben de perfecte kast voor u.

Wat is een roldeurkast?

Een roldeurkast is de perfecte oplossing als je dingen overzichtelijk en onzichtbaar wilt houden. In geopende toestand neemt de roldeurkast, in tegenstelling tot de draaideurkast, geen extra ruimte in beslag. . Een draaideurkast is een soort kast met planken, lades en deuren die op een cirkelvormige beweging draaien.

Alle soorten roldeurkasten

Uiteraard kunt u kiezen uit verschillende soorten roldeurkasten. Kies bijvoorbeeld voor een lage roldeurkast of een roldeurkast waarin diverse hangmappen kunnen worden opgeborgen. Ontdek hoeveel bestanden u wilt opslaan en hoe u ze weer kunt ophalen. Het bepaalt ook de hoeveelheid beschikbare ruimte en hoe deze optimaal te gebruiken. Bepaal op basis hiervan de archiefkast en roldeurkast voor optimaal gebruik na oplevering.

Afsluitbare roldeurkasten

Vind u het belangrijk om de rolluikkast goed af te sluiten? Kies een vergrendelde kopie zodat alleen u toegang heeft tot de bestanden en andere documenten. Net als de roldeurkast zelf worden ook de sloten vakkundig gemonteerd om voor voldoende beveiliging te zorgen. Bekijk de verschillende opties voor het afsluiten van roldeurkasten, of kies een van de andere soorten archiefkasten die u eenvoudig online kunt bestellen, vergelijk ze met de mogelijkheden.

Winkelwagen
Scroll naar top