Zit-Sta bureau

Resultaat 1–16 van de 19 resultaten wordt getoond

Lang zittend werken is niet gezond. Het kan zelfs ernstige gevolgen hebben voor uw gezondheid en welzijn. Lange uren zitten is in verband gebracht met gezondheidsrisico’s zoals obesitas, hartaandoeningen en diabetes. En het is niet alleen een persoonlijk probleem, de epidemie van lichamelijke inactiviteit kost werkgevers ook een fortuin. Het goede nieuws is dat staan aan uw bureau u uw gezondheid teruggeeft en uw productiviteit verbetert. Dus waarom niet investeren in het beste zit-sta bureau op de markt? We hebben in hoogte verstelbare bureaus met ergonomische kenmerken om ervoor te zorgen dat u de hele dag productief en comfortabel blijft!

Zit-sta bureau kopen bij MijnWolfslag

Ben u al een tijdje op zoek naar een zit-sta bureau en overweet u om er een aan te schaffen? Zit-sta bureaus worden steeds populairder bij mensen die op kantoor werken. Ze laten je zitten of staan, afhankelijk van wat je lichaam op dat moment nodig heeft. Ze zijn ook ergonomischer en gezonder dan de hele dag zitten. Staan heeft veel voordelen die zitten niet heeft. Opstaan kan bijvoorbeeld uw risico op diabetes met 36% verminderen. Zit-sta bureaus zijn ook beter voor je bloedsomloop en voor mensen met rugklachten is het veel beter om op te staan dan om te gaan zitten.

Wat is een zit-sta bureau?

Een zit-sta bureau is een bureau waarop de gebruiker kan staan en werken of zitten en werken. Deze bureaus zijn voorzien van een gasveer waarmee de gebruiker met een druk op de knop kan wisselen van zittende naar staande houding. De voordelen van het gebruik van deze bureaus zijn talrijk. Ze stellen u in staat uw houding tijdens het werk te veranderen, wat op zijn beurt uw gezondheid kan verbeteren. Ze stellen je ook in staat om meer pauzes te nemen gedurende de dag, wat goed is voor zowel de mentale als de fysieke gezondheid. De persoon kan naar wens wisselen tussen de twee posities, afhankelijk van zijn voorkeur. Dit type bureau is geweldig voor mensen die op zoek zijn naar manieren om actief te blijven op het werk en hun gezondheid te verbeteren, maar die tegelijkertijd productief willen zijn.

Een zit-sta bureau is gezond

Zit-sta bureaus worden steeds populairder op de werkvloer. Sommige bedrijven kiezen ervoor om op hen over te stappen omdat ze merken dat hun werknemers productiever en gezonder zijn. Met een sta-bureau kun je toch even gaan zitten als je even moet pauzeren of als je even achter je computer zit. Het sta-bureau is ook milieuvriendelijker omdat het niet meer elektriciteit nodig heeft dan er al wordt verbruikt. Een werkhouding is nogal een belangrijke factor als het gaat om productiviteit. In de meeste gevallen zijn mensen die productiever zijn, gelukkiger en genieten ze van hun werk. Meer dan acht uur per dag werken verhoogt het risico op ernstige gezondheidsproblemen. Urenlang aan een bureau zitten, kan dag in dag uit zijn tol eisen. De sleutel tot het voorkomen van lichamelijke klachten is om je werkplek goed in te richten en ervoor te zorgen dat je de juiste meubels gebruikt, zoals een zit-sta bureau.

Een zit-sta bureau is eenvoudig te verstellen

De bureaus zijn snel en eenvoudig in hoogte te verstellen, zodat je in een mum van tijd je zittende werkplek omtovert tot een werkplek. De bureaus zijn de perfecte oplossing voor mensen die op zoek zijn naar een langetermijninvestering. Ze zijn ontworpen om jarenlang mee te gaan en zijn gemakkelijk schoon te houden. Als u de hoogte van een bepaald bureau wilt weten, kunt u die informatie vinden in het gedeelte met technische specificaties. De hoogte van de meeste bureaus kan worden aangepast tot 60-130 cm.

De verschillende type zit-sta bureau mogelijkheden

Een goed verstelbaar bureau moet een slinger hebben of elektrisch in hoogte verstelbaar zijn. Verstelbare bureaus zijn nu een noodzaak voor mensen die gezond en productief willen zijn. Ze zijn vooral handig voor mensen die op kantoor werken en de hele dag moeten wisselen tussen zitten en staan. De elektrische variant is complexer en dus duurder. Het grootste voordeel zit hem in het gebruik. Dankzij de elektromotoren is het werkblad moeiteloos met een knop in hoogte te verstellen, dus zonder fysieke inspanning.

Winkelwagen
Scroll naar top