Interstuhl

Resultaat 1–16 van de 21 resultaten wordt getoond

Interstuhl Bureaustoel koop je bij MijnWolfslag.nl!

De Interstuhl bureaustoel is misschien wel één van de beste bureaustoelen die er momenteel op de markt is. Ergonomie, kwaliteit, design en praktisch in gebruik. Daarnaast heeft Interstuhl een zeer breed assortiment, zodat er voor iedereen een oplossing is. Ben je 2.00m of ben je 1.65, een Interstuhl Bureaustoel ‘past’ altijd. 

Al meer dan 50 jaar

De Interstuhl bureaustoel wordt gemaakt in Duitsland en doet de uitdrukking ‘Duitse Degelijkheid’ nog steeds veel eer aan. Interstuhl is begonnen als een kleine dorpssmederij en uitgegroeid tot een zeer toonaangevende bureaustoelen fabrikant met 850 medewerkers in dienst. Het bedrijf is opgericht door Wilhelm en Werner Link en is nog steeds een familie bedrijf.  Naast de Interstuhl Bureaustoel maakt het bedrijf ook stoelen voor de industrie, zorg en laboratoria onder de naam Bimos. Een bedrijf met een enorme lading kennis er ervaring. 

Innovatief

Het bedrijf bestaat misschien al 50 jaar, maar de innovaties van de Interstuhl Bureaustoel staan niet stil. Elke keer blijft het bedrijf verbazen met nieuwe designs, oplossingen en gadgets. Zo is de Pure als één van de laatste stoelen toegevoegd aan het assortiment. Een, op het eerste gezicht, eenvoudige stoel met mooi design, maar het ontwerp is zodanig intelligent bedacht, dat bijna iedereen direct goed op deze stoel zit. Dit laat zien dan Interstuhl niet bang is om een nieuwe weg in te slaan en elke keer weer te bewijzen dat ze graag toonaangevend willen zijn en blijven.  

Thuiswerken

Het is actueler dan ooit: thuiswerken. Meer dan ooit komen mensen er nu achter dat het belangrijk is om een goede werkplek te hebben. Wat ons betreft begint een goede werkplek met een Interstuhl bureaustoel. Stel de stoel zo samen dat het past in je woon -of studeerkamer. Kies uit één van de tientallen stofkleuren en materialen en stel je eigen stoel samen, je zal merken dat het thuiswerken een stuk aangenamer wordt. Een belangrijke en goede investering.  

Ergonomie

Lekker zitten is belangrijk, maar goed zitten net zo belangrijk. De Interstuhl bureaustoel is ontworpen met ergonomie zeer hoog in het vaandel. De instelmogelijkheden zorgen er voor dat de stoel zodanig ingesteld kan worden dat iedereen ergonomisch correct kan zitten in een Interstuhl Bureaustoel. Daarnaast zijn er natuurlijk altijd oplossingen zoals een verkorte of verlengde gasveer, waardoor er echt voor iedereen een oplossing is. 

Kwaliteit=duurzaamheid=kwaliteit

Het feit dat een stoel uit duurzame materialen is samengesteld, wil nog niet zeggen dat een stoel duurzaam is. Een Interstuhl Bureaustoel wordt niet alleen van duurzaam gewonnen materialen gemaakt, maar is voor bijna 95% recyclebaar. Daarnaast gaan de stoelen lang mee, waardoor er weinig vervangen hoeft te worden. Doordat Interstuhl de stoelen zelf ontwerpt en maakt, heeft het bedrijf maximale grip op het duurzaamheidsproces. Door op strategische plekken in de wereld voorraad op te slaan van modellen die vaak verkocht worden, voorkomt Interstuhl dat er onnodig veel reisbewegingen gemaakt moeten worden en dat betekent: minder Co2 uitstoot.

Onderhoud

Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt als je een Interstuhl Bureaustoel koopt, maar goed onderhoud kan de levensduur van je stoel substantieel verlegen. Interstuhl bied de mogelijkheid om de stoel te laten reinigen en doen daarbij eventueel een technische keuring. Mochten er zaken vervangen moeten worden (buiten de garantie periode) dan wordt er in overleg bekeken of de stoel nog een hele tijd mee kan. Door het (antibacterieel) reinigen van de stoel, is de stoel weer als nieuw. Wel zo gezond! 

Garantie

Interstuhl staat niet alleen op papier garant voor hun producten. Op een deel zit 5 jaar garantie en op een nog groter deel zit 10 jaar garantie! Dit laat als zien dat een Interstuhl Bureaustoel een duurzame aanschaf is die je voor een lange tijd plezier gaat geven. Uiteraard worden de stoelen voorzien van het beste koudschuim en bekleed met projectstoffen die bedoeld zijn om lang mee te gaan. Gaat er toch onverhoopt iets stuk aan de stoel, dan komt de servicemonteur bij je langs om de stoel te repareren.

Winkelwagen
Scroll naar top