De beste notitieboeken van 2022

De beste notitieboeken van 2022

Ben je opzoek naar de beste notitieboeken van 2022? Dan heb je de juiste website aangeklikt! Wij hebben voor speciaal jou onderzoek gedaan naar de drie beste notitieboeken van 2022 zodat jij dit niet meer hoeft te doen. Bij vragen of opmerkingen over dit artikel kun je ons altijd bereiken via de telefoon of via de mail.

De drie beste notitieboeken van 2022

Met zoveel verschillende soorten notitieboeken om uit te kiezen, kan het moeilijk zijn om de perfecte te vinden. Of je nu een student of een kantoormedewerker bent, er zijn notebooks voor iedereen. Dus in dit artikel zullen wij je wijzen in de richting van de beste notitieboeken!

Beste Notitieboeken overzicht | Mijnwolfslag

Leuchtturm1917 notitieboeken

De Leuchtturm notitieboeken staan bij ons bovenaan het lijstje met de beste notitieboeken van 2022. Dit komt omdat Leuchtturm1917 de notitieboeken in alle formaten levert maakt. Denk aan een broekzakmaatje van a7 of a6 tot zelfs a4 formaten. Bij Leuchtturm1917 vindt je ongetwijfeld het formaat dat perfect bij jou past. Wat ook erg goed is aan het merk Leuchtturm1917, is dat de notitieboeken in velen kleuren worden geleverd. Leuchtturm1917 heeft maar liefst 19 prachtige kleuren waar je uit kunt kiezen.

Leuchtturm1917 bullet journals

Leuchtturm1917 heeft niet alleen notitieboeken, ze hebben ook een groot assortiment aan bullet journals. De Leuchtturm1917 bullet journal is een product dat is ontstaan vanwege deze rage en is speciaal ontworpen voor degenen die hun bullet journaling naar een hoger niveau willen tillen. De notebooks zijn er in zowel een hardcover als een niet-hardcover versie, hebben genummerde pagina’s waarop je kunt schrijven en hebben ook vooraf getekende puntrasters voor die specifieke taken waarbij u hulp nodig heeft, zoals maandelijkse spread, wekelijkse spread, jaarlijkse spread enzovoort. Ben jij iemand die puntsgewijs werkt? Dan is de de collectie van Leuchtturm1917 bullet journal zeker iets voor jou.

Leuchtturm1917 dotted notitieboeken

Leuchtturm1917 heeft gestippeld papier geïntroduceerd voor hun notitieboeken, deze collectie heet Leuchtturm1917 dotted. Met dit papier kan de gebruiker met potlood schrijven en de aantekeningen vervolgens wissen als ze klaar zijn. De Leuchtturm1917 dotted collectie met gestippeld papier is een speciale variant van het klassieke notitieboek van Leuchtturm1917 met een innovatief gestippeld raster dat zowel pen- als potloodschrijven ondersteunt, waardoor het ideaal is voor creatief werk dat regelmatig moet worden bewerkt. Leuchtturm1917 dotted is verkrijgbaar in twee formaten – A5 & A4 – in softcover, hardcover of draadgebonden.

De Leuchtturm1917 dotted notitieboeken zijn gemaakt van 100% katoen en de pagina’s zijn zuurvrij, wat betekent dat het papier na verloop van tijd niet vergeelt of verslechtert. De stippen op elke pagina maken het gemakkelijk om rechte lijnen te tekenen en uw handschrift consistent en netjes te houden. Zo zijn de Leuchtturm1917 dotted notitieboeken ideaal voor creatieve professionals die hun ideeën moeten schetsen voordat ze ze in digitaal formaat vastleggen, zoals webdesigners, architecten, kunstenaars of iemand anders die onderweg schetsen van hun ideeën moet maken.

Moleskine notitieboek

Met de collectie van Moleskine notitieboeken heb je een gigantische keuze uit allerlei soorten notitieboeken. Of je nu een nieuw notitieboek nodig hebt of nog een paar om aan je verzameling toe te voegen, wij hebben het. Als je niet zeker weet welk type Moleskine notitieboek je wilt, hebben we genoeg verschillende formaten en ontwerpen voor al je behoeften. Er zijn verschillende formaten Moleskine notitieboeken verkrijgbaar: van een groot notitieboek tot nog kleinere pocket notitieboekjes.

Moleskine bullet journal

Met de Moleskine bullet journal ben je enorm flexibel. Je kunt namelijk zo creatief of minimalistisch zijn als je wilt. Deze Moleskine bullet journal is daarnaast ook geweldig om als agendaplanner te gebruiken omdat je elke dag jezelf tijd kunt inplannen. Onderstreep bijvoorbeeld maandag tot en met vrijdag met je geplande evenementen en persoonlijke notities. Tussendoor kun je een heleboel andere dingen doen, zoals de boeken documenteren die je later wilt lezen, je maandbudget in de gaten houden of nadenken over dankbaarheid. Je kunt creatief met je pagina’s aan de slag door ze te decoreren met bijvoorbeeld washi-tape of hoogwaardige stiften. Een Moleskine bullet journal is het ultieme, gepersonaliseerde cadeau om te geven of te krijgen.

Lamy Notitieboeken

Lamy heeft een nieuwe reeks Lamy notitieboeken aangekondigd. Zoals we van Lamy gewend zijn, hebben de notitieboeken allemaal een eenvoudig ontwerp dat ideaal is voor gebruik met Lamy’s schrijfwaren. Er werd ook papier van 90 g/m² gebruikt, wat erg goed is als je met een vulpen schrijft. Er is gekozen voor een gelinieerd papier, dus het is perfect voor het maken van tekeningen. Deze Lamy Notitieboeken zijn allemaal verkrijgbaar met hardcover, softcover of een booklet. Daarnaast zijn de Lamy Notitieboeken afgewerkt met een brushed metal wat ervoor zorgt dat deze een tijdloze look krijgen.

Winkelwagen
Scroll naar top