Bureaustoelmat

Of het nou voor kantoor of thuisgebruik is, een bureaustoelmat is een onmisbare accessoire voor uw bureaustoel. Voor een klein bedrag kunt u weer zonder problemen uw bureaustoel gebruiken, ongeacht de ondergrond.

Toont alle 2 resultaten

Of het nou voor kantoor of thuisgebruik is, een bureaustoelmat is een onmisbare accessoire voor uw bureaustoel. Voor een klein bedrag kunt u weer zonder problemen uw bureaustoel gebruiken, ongeacht de ondergrond. Bij Wolfslag hebben we verschillende maten en modellen voor u klaarliggen.

Waarom een bureaustoelmat?

Een bureaustoelmat is slechts een kleine investering die vloerbeschadigingen voorkomt. Een bureaustoel kan immers krassen maken en een nieuwe vloer toch een stuk prijziger dan een bureaustoelmat. Om toch heen en weer te kunnen rollen zonder bang te zijn voor een beschadigde vloer, kunt u bij Wolfslag terecht.

Bureaustoelmat: harde of zachte vloer?

Bij Wolfslag kunt u kiezen voor bureaumatten voor zowel een harde als zachtere ondergrond. De beschermmat voor een harde ondergrond, zoals een parket of laminaat, heeft een stroeve onderkant en zorgt ervoor dat uw mat niet wegglijdt. Gebruikt u uw bureaustoelmat vaak, dan is een pvc-mat aan te raden; een betaalbare optie die ook nog eens lang meegaat.

Voor een vloerbedekking, zowel hoog- als laagpolig, zult u erg veel hebben aan een bureaumat voor zachte ondervloeren. Dankzij de kleine nopjes aan de onderkant, kan de mat niet wegglijden.

Wat is het gemak van een bureaustoelmat?

Met een bureaustoelmat kunt u eindelijk weer genieten van complete bewegingsvrijheid, zonder bang te hoeven zijn voor vloerbeschadigingen. Kijk welke afmetingen u wenst en bestel hem bij Wolfslag, zodat u zo snel mogelijk kan genieten van het comfort van een bureaustoelmat!

Hoe werkt een bureaustoelmat?

Voordat u uw bureaustoelmat voor harde ondergrond plaatst, dient u ervoor te zorgen dat de grond gereinigd is. Doet u dit niet, dan kan dat alsnog zorgen voor verschuiving van de mat. Elke mat heeft een antislip-laag, dus zorg ervoor dat u de ruwe zijde naar boven legt, zodat de mat niet wegglijdt.

Bij het plaatsen op een zachter ondergrond, dient u hem op de nopjeszijde te leggen, zodat de mat zich aan de ondergrond vasthecht. Let op: gebruik nooit een bureaustoelmat met nopjes op een harde ondergrond, want dit leidt tot beschadigingen!

Rillstab-bureaustoelmatten

Wanneer u een Rillstab bureaustoelmat koopt, haalt u gegarandeerd kwaliteit in huis. Tegen een lage prijs, hebt u nog grotere garantie op beschadigingsvrije vloeren! Rillstab-matten zijn stijf, veerkrachtig en nagenoeg onbreekbaar. Bovendien zijn ze uitzonderlijk helder en ook nog eens geschikt voor vloerverwarmingssystemen. Rillstab-matten zullen onder normaal gebruik verkleuren, krullen, barsten noch ruiken.

Rillstab-matten staan bekend om zowel kwaliteit als scherpe prijs, en je hebt gegarandeerd een vloer zonder beschadigingen. En je weet: een nieuwe bureaustoelmat is altijd goedkoper dan een nieuwe vloer. Wil je dus een goede kwaliteit bureaustoelmat voor een leuke prijs? Bestel vandaag nog bij Wolfslag en rol weer vrolijk door de kamer heen op uw bureaustoel – zonder het achterlaten van beschadigingen.

Winkelwagen
Scroll naar boven