Klembord

Toont alle 5 resultaten

Kom je regelmatig op locaties waarbij je geen tafel of steunpunt tot je beschikking hebt? Maar, wil je wel bepaalde zaken ter plekke op papier kunnen zetten? Dan komt een klem bord goed van pas. Op het klem bord klem je een vel papier vast, waarna je gemakkelijk aantekeningen kunt maken.

Dat is echter niet de enige situatie waarin een klem bord goed van pas komt. Heb je bijvoorbeeld meerdere papieren die je naar een vergadering of meeting mee moet nemen? Je kunt deze in bijvoorbeeld een aktetas meenemen, maar je kunt ook voor een simpel klembord kiezen. Dankzij dit simpele doch handige product heb je altijd de benodigde vellen papier bij je.

Waar kun je een klem bord voor gebruiken?

De twee voorbeelden die we hierboven omschreven hebben, zijn slechts enkele van de vele toepassingsmogelijkheden. Een goed klem bord komt namelijk te allen tijde goed van pas.

Dit is bijvoorbeeld ook het geval als je regelmatig onderweg bent. Met een klem bord heb je altijd een stabiele ondergrond om aantekeningen te maken. Voer je een controle in het magazijn van je bedrijf/werkgever uit? En moet je aantekeningen maken over hetgeen dat je opvalt? Met een klem bord heb je altijd papier én het gewenste steunpunt tot je beschikking.

Heb je de hele dag meetings op de agenda staan? Leg voor de laatste meeting het papier als eerste op het klem bord. Klem dat papier vast en doe dit ook voor de overige meetings. Je hoeft nu naar alle meetings maar één klem bord mee te nemen. Heb je de eerste meeting afgerond? Haal dan het bovenste papier van het klem bord af en je bent direct klaar voor de tweede meeting.

Al met al brengen de simpele klemborden veel voordelen met zich mee:

  • Altijd een steunpunt: dankzij een klembord kun je altijd en overal aantekeningen maken. Het klembord zorgt voor de gewenste ondersteuning om te kunnen schrijven.
  • Altijd de benodigde papieren bij je: op een klembord kun je te allen tijde de benodigde papieren meenemen. Je komt dankzij zo’n simpel bord dus altijd goed voorbereid voor de dag.

Ons aanbod van klem borden

Herken je één van de situaties die we hierboven omschreven hebben? Dan is het aan te raden om in ons aanbod op zoek te gaan naar het beste klembord. In ons aanbod vind je namelijk meerdere klemborden welke allemaal aan de verwachtingen voldoet.

In ons aanbod draait alles om kwaliteit. Wij bieden alleen de beste klemborden aan, waardoor je van een lange levensduur verzekerd bent. Dit betekent dat je nú van de vele voordelen geniet, maar volgend jaar ook nog. En dit voor een bedrag van slechts een paar euro’s. De klemborden uit ons aanbod zijn absoluut niet duur te noemen.

Hoe vind je het beste klem bord?

Wil je graag bij ons het gewenste klem bord bestellen? Voordat je de bestelling gaat plaatsen, moet je goed over je voorkeuren nadenken. Aan de hand van je voorkeuren kun je een vergelijking tussen de borden maken. Wij raden je hierbij aan om op onderstaande aandachtspunten goed te letten:

  • Afmetingen van het klembord: wil je een klembord a4? Of gaat je voorkeur uit naar een klembord a5? Dat is de belangrijkste keuze die je moet maken. Deze keuze is uiteraard afhankelijk van de manier waarop je van het klem bord gebruik wilt maken. Bepaal goed voor jezelf welke papieren je op het bord vast wilt (kunnen) klemmen.
  • Kleur van het klembord: zoals je in ons aanbod kunt zien, heb je de keuze uit twee kleuren. Je kunt voor een bruin klem bord kiezen, maar je kunt ook voor een zwarte variant gaan.
  • Soort klem: heb je naar de klem borden uit ons aanbod gekeken? Dan heb je wellicht al opgemerkt dat de klemmen bij alle borden anders zijn. Je kunt voor een brede klem kiezen, maar ook voor een iets smallere variant. Aan jou om te bepalen wat je het handigste vindt!

Klem borden bij Wolfslag bestellen

Ben je volledig overtuigd van de voordelen een klem bord? Zet je wensen op een rijtje, maak een vergelijking en schaf het gewenste klem bord direct aan. Je geniet bij ons van een divers aanbod en een prima prijs-kwaliteitsverhouding. Tevens leveren wij het klem bord snel óf je kunt het klem bord bij ons ophalen.

Heb je nog vragen? Of wil je van goed advies voorzien? Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 071 513 37 66 of via de mail (breestraat@wolfslag.nl).

Winkelwagen
Scroll naar top