Lamineren en Inbinden

Resultaat 1–16 van de 21 resultaten wordt getoond

Heb je voor zakelijke doeleinden regelmatig lamineerhoezen nodig? Of gebruik je voor recreatieve doeleinden een lamineerapparaat? In tal van situaties komt zo’n apparaat goed van pas, waarvoor je wel de beschikking over goede lamineerhoezen moet hebben. Als je géén lamineerhoezen hebt, heb je in principe niks aan je lamineerapparaat. Voldoende reden dus om de beste lamineerhoezen aan te schaffen. De beste lamineerhoezen vind je in ons aanbod, evenals alle andere onmisbare kantoorartikelen.

Waar kun je een lamineerhoes voor gebruiken?

Heb je bepaalde gedrukte documenten die je regelmatig moet gebruiken? En worden deze documenten ook door bijvoorbeeld je collega’s gebruikt? Om de levensduur van deze gedrukte documenten te verlengen, is het aan te raden om deze te lamineren. Hierbij breng je een plastic laag over het papier aan, waardoor de documenten goed beschermd zijn.

Dat is echter niet het enige voordeel. Nee, een ander voordeel is dat elk stukje papier hier een professionele uitstraling mee krijgt. Wil je bijvoorbeeld aan klanten iets op papier laten zien? Als je dit papiertje hebt gelamineerd, geef je een duidelijke indruk aan je klant. Een indruk dat je de zaakjes op orde hebt.

Verder zorg je er met lamineren voor dat het document bestand is tegen vuil en vocht. Zelfs als je per ongeluk je kopje koffie over het gelamineerde document laat vallen, kun je dit document blijven gebruiken. Om van al deze voordelen te kunnen genieten, heb je twee dingen nodig:

  • Lamineerapparaat: met een lamineerapparaat ben je in staat om de lamineerhoes als het ware over het papier ‘heen te leggen’.
  • Lamineerhoezen: met de lamineerhoezen ben je in staat om de gedrukte papieren goed te beschermen.

Ons aanbod van lamineerhoezen

In ons aanbod vind je alle mogelijke artikelen voor op kantoor. Het is dan ook geen verrassingen dat wij allerlei lamineerhoezen aanbieden. In onze ogen zijn lamineerhoezen in veel situaties heel handig en in bepaalde situaties zelfs onmisbaar. Dat is dan ook de reden waarom wij meerdere soorten lamineerhoezen aanbieden. Deze hoezen verschillen van dikte, van formaat en zijn per verpakking verschillend. Sommige hoezen bieden we in een hoeveelheid van 100 stuks aan, terwijl we andere hoezen in een hoeveelheid van 25 stuks aanbieden.

Met dank aan ons aanbod vind je altijd de gewenste lamineerhoezen. Ongeacht wat je wensen precies zijn, kun je in ons aanbod naar hartenlust shoppen. Binnen de kortste keren heb je de perfecte lamineerhoezen gevonden!

Hoe vind je de beste lamineerhoezen?

Is voor jou de tijd aangebroken om nieuwe lamineerhoezen aan te schaffen? Zoals je in ons aanbod kunt zien, heb je tegenwoordig de keus uit veel verschillende hoezen. Om tot de beste lamineerhoezen te komen, zou je goed op onderstaande factoren moeten letten:

  • Afmetingen van de hoezen: wij bieden lamineerhoezen A3, lamineerhoezen A4 en lamineerhoezen A5 aan. Ook de A6 en A7 hoezen maken onderdeel van ons diverse aanbod uit. Je zou dus eerst moeten bepalen aan welke afmetingen je de meeste behoefte hebt. Veel mensen kiezen in ieder geval voor de lamineerhoezen A4, aangezien dat het meest voorkomende papier is.
  • Afwerking van de hoezen: de hoezen worden tegenwoordig in verschillende afwerkingssoorten gemaakt. Zo kun je kiezen voor glossy hoezen en voor matte hoezen. Het is aan jou om te bepalen naar welke afwerking je voorkeur uitgaat.
  • Hoeveelheid hoezen: heb je behoefte aan maar liefst 100 lamineerhoezen? Of ben je op zoek naar een kleinere verpakking, bijvoorbeeld 25 hoezen? In ons aanbod vind je de hoezen in meerdere hoeveelheden terug.
  • Merk: wij bieden hoezen van meerdere merken aan. Ongeacht voor welk merk je kiest, geniet je van een prima kwaliteit. Wij werken namelijk alleen met de beste merken samen, waardoor we de gewenste kwaliteit kunnen waarborgen.

Lamineermachines

Heb je nog géén goede lamineermachine? Dan ben je hiervoor ook bij ons aan het juiste adres. In ons aanbod zijn meerdere lamineermachines van de beste merken te vinden. Deze machines doen hun werk prima en zijn relatief voordelig.

Bijkomend voordeel: met de lamineermachines uit ons aanbod kun je zowel lamineren als inbinden. Je koopt dus een veelzijdig en handig apparaat!

Lamineerhoezen bij Wolfslag bestellen

De beste lamineervellen bestel je bij Wolfslag. Je geniet bij ons van een divers aanbod, van een uitmuntende kwaliteit en van interessante prijzen. Tevens geniet je bij ons van interessante leveringsvoorwaarden; het is bijvoorbeeld mogelijk om de bestelde lamineerhoezen bij ons af te halen!

Weet je niet zo goed voor welke lamineerhoezen je het beste kunt kiezen? Of wil je graag van goed advies voorzien worden? Je kunt te allen tijde met ons contact opnemen; onze professionals staan graag voor je klaar. Stuur gerust een mailtje naar breestraat@wolfslag.nl of bel naar 071 53 37 66.

Winkelwagen
Scroll naar top