Brievenbakken

Toont alle 6 resultaten

Met een brievenbakje hou je je bureau netjes, overzichtelijk en vrij van papieren. Alle papieren en brieven die je binnenkrijgt, kun je in dit brievenbakje neerleggen. Je behoudt hiermee het overzicht, je werkt aan een opgeruimd bureau en je kunt de brieven/papieren altijd terugvinden.

Waar kun je een brievenbakje voor gebruiken?

De werking van een brievenbakje is simpel en efficiënt. Je kunt op dit brievenbakje alle papieren neer die je later nodig hebt. Dit levert meerdere voordelen op:

  • Een opgeruimd bureau: een gemiddeld bureau ligt bezaaid met brieven, papieren en notities. Door een brievenbakje te gebruiken, voorkom je dit bij je eigen bureau. Je houdt je bureau simpelweg netjes met een brievenbak. Simpel, maar heel efficiënt.
  • Je werkt geconcentreerder: onderzoek heeft uitgewezen dat je in een schone werkomgeving beter werkt. Je kunt je beter concentreren, je werkt efficiënter en je krijgt dus meer werk gedaan. Door een brievenbakje op je bureau neer te zetten, creëer je de schone (en opgeruimde) werkomgeving.
  • Stapelbaar: een belangrijk voordeel van een brievenbak is dat deze stapelbaar is. Je kunt bijvoorbeeld drie brievenbakken op elkaar zetten, waardoor je de post en papieren perfect kunt verdelen. In het bovenste bakje leg je bijvoorbeeld belangrijke zaken die je vandaag moet doen. En in het onderste bakje bewaar je papieren die je later in de week nog nodig hebt.
  • Attentie op belangrijke zaken: zijn er bepaalde zaken die je niet moet vergeten? Leg hier een brief van in het brievenbakje en werk de brieven één voor één weg. Een brievenbakje helpt je hiermee bij het prioriteren van je werk, terwijl je ook nog het gewenste overzicht behoudt.

Een brievenbakje vergelijken wij graag met een paperclip. Het lijken beide simpele producten te zijn, maar het zijn onmisbare producten. Zeker als je veel brieven en papieren hebt, is het aan te raden om één of meerdere brievenbakjes op je bureau neer te zetten.

Ons aanbod van brievenbakjes

Heb je nú al interesse om een brievenbak te kopen? Dat is goed voor te stellen. Zelf zijn wij ook groot liefhebber van deze simpele bakjes, zoals je in ons aanbod kunt zien. Wij bieden meerdere brievenbakjes aan, welke allemaal hun eigen kenmerken hebben.

In ons aanbod vind je vooral brievenbakjes van Leitz. Een Leitz brievenbak brengt in onze ogen meerdere voordelen met zich mee:

  • Prima prijs-kwaliteitsverhouding: een Leitz brievenbak is stevig, maar kost absoluut niet de hoofdprijs. Door de stevige constructie geniet je bovendien jarenlang van dit brievenbakje.
  • In meerdere kleuren te verkrijgen: in ons aanbod vind je de brievenbakjes van Leitz in meerdere kleuren terug. Gaat je voorkeur uit naar een witte of zwarte variant? Of heb je liever een gekleurde variant? In dat laatst geval kun je kiezen tussen een opvallende rode- of blauwe brievenbak.
  • De bakjes zijn stapelbaar: koop je bij ons meerdere brievenbakjes van Leitz? Dan weet je zeker dat deze bakjes stapelbaar zijn. Op één hoek van je bureau kun je hiermee het gewenste overzicht creëren. Ideaal.

Hoe kies je het beste brievenbakje uit?

De aanschaf van een brievenbakje is waarschijnlijk geen alledaagse aankoop. Om deze koop iets makkelijker voor je te maken, bespreken wij graag de belangrijkste aandachtspunten.

Ten eerste zou je goed over je wensen na moeten denken. Waar wil je het brievenbakje precies voor gebruiken? En hoeveel bakjes denk je daarvoor nodig te hebben? Heb je aan één Leitz brievenbakje voldoende? Of heb je liever meerdere brievenbakjes van dit merk?

Ten tweede zou je goed naar de kleur moeten kijken. Je kunt uit wit, zwart, blauw en rood kiezen. Een andere optie waar je bij ons voor kunt kiezen, is een transparant brievenbakje. Dankzij de transparante constructie valt dit bakje nóg minder op.

Ten derde kun je nog even naar het prijskaartje kijken. De transparante variant is iets duurder dan de overige varianten, maar de prijzen zijn erg gunstig. Voor slechts een paar euro kun jij al orde scheppen in de chaos op je bureau.

Tips voor het gebruiken van een brievenbakje

  • Creëer voor jezelf een bepaalde structuur: bepaal goed welke brieven en papieren je wel en niet in het brievenbakje legt. Kies je voor meerdere bakjes op je bureau? Zorg dan voor een duidelijke structuur bij alle bakjes.
  • Maak de bakjes regelmatig schoon: de papieren en brieven brengen – onopgemerkt – het nodige stof met zich mee. Zorg er daarom voor dat je de bakjes regelmatig schoonmaakt.
  • Zet het bakje op een stabiele ondergrond neer: tot slot is het advies om het brievenbakje op een stabiele ondergrond neer te zetten. Zet hem bijvoorbeeld op je bureau en niet op kabels die op je bureau liggen.

Brievenbakjes bij Wolfslag bestellen

Wil jij orde in de chaos op je bureau scheppen? Bestel de gewenste brievenbakjes bij ons en je geniet direct van het gewenste overzicht. Heb je over de brievenbakjes nog vragen? Of wil je van goed advies voorzien worden? Stuur gerust een mailtje naar breestraat@wolfslag.nl of bel naar 071 513 37 66.

Wil je liever direct de brievenbakjes bestellen? Dat is uiteraard ook mogelijk. Wij leveren deze snel op het gewenste adres óf je kunt de brievenbakjes bij ons ophalen.

Winkelwagen
Scroll naar top