Ordners en ringbanden

Resultaat 1–16 van de 42 resultaten wordt getoond

Iedereen kent het wel: te veel papieren die ongeorganiseerd over uw bureau verspreid liggen. Het is een vervelende situatie die zorgt voor chaos en ongemak. Ordners zijn dan ook de ideale oplossingen die men op elk kantoor wel gebruikt.

Ordners en ringbanden: wat is het verschil?

Het echte wezenlijke verschil tussen een ordner en een ringband is dat een ordner altijd twee ringen en een grijpgat heeft, waar een ringband veel meer ringen heeft en niet altijd met een papierspanner geleverd wordt. Ordners hebben daarentegen altíjd een papierspanner.

Waarom kiezen voor een ordner?

De grootste reden om een ordner te kopen, is natuurlijk dat ze perfect zijn voor archivering. Een ander groot voordeel aan een ordner is het grijpgat, dat het makkelijker maakt de map te pakken wanneer deze op een plank vol andere mappen staat.

Ook hebben de meeste ordners een rugetiket, wat erg handig is voor het categoriseren ervan. Dit kan een kleefetiket zijn, wat er natuurlijk afgehaald dient te worden wanneer u de ordner voor iets anders gebruikt, of een insteekhouder, waarin u het label eenvoudig verwisselen kan.

Welke soorten ordners biedt ons assortiment?

Enkele van de merken die we bieden, zijn Leitz en Elba, waarvan Leitz ons bekendste merk is. Ze zijn betrouwbaar, wereldwijd bekend en zijn van ontzettend goede kwaliteit gemaakt. Dit geldt ook voor Elba; ook hier kunt u veel papier in kwijt zonder dat de ordner te veel druk voelt.

Zijn er goedkopere alternatieven?

Ordners van het merk Quantore zijn, ondanks de lagere prijs, nog steeds van erg goede kwaliteit. U krijgt heuse A-klasse voor een mooi bedrag!

Zijn er verschillende formaten?

Ons assortiment biedt ordners van formaten A3 tot A5; zowel liggend als staand. De meest verkochte formaten zijn A4. Dat zal niet als een verrassing komen, gezien dit het standaard formaat is voor printpapier.

Welke kleuren ordners zijn er?

Elke mogelijke kleur die u wenst, kunnen wij bieden. Van de standaard kleuren als rood, geel en blauw, maar ook minder gebruikelijke kleuren als fuchsia. Zo kunt u uw ordners laten matchen met uw kantoorinterieur!

Waar kan ik ordners bestellen?

U kunt uw ordners bestellen bij kantoorspeciaalzaken zoals Wolfslag. Wilt u uw ordner bij ons halen? Kijk dan gerust in ons uitgebreide assortiment om de ordner te vinden die het beste bij uw wensen past. Zoekt u gerust op merk, kleur, formaat of zelfs het soort rugetiket. U vraagt het, wij leveren!

Komt u er toch niet helemaal uit? Neemt u dan gerust contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen de beste ordners voor u te vinden. Wij helpen u graag verder met het verkrijgen van een strak georganiseerde, nette plank. Want een opgeruimd kantoor is een opgeruimd hoofd!

Winkelwagen
Scroll naar top