Snelhechter en Elastomappen

Resultaat 1–16 van de 34 resultaten wordt getoond

De kracht van onmisbare kantoorartikelen is de eenvoud. Ga maar eens na; paperclips, tabbladen en snelhechters zijn onmisbare kantoorartikelen. Deze kantoorartikelen zijn echter vrij eenvoudig, zoals bij een snelhechter absoluut het geval is. Een snelhechter is namelijk niks meer dan een simpel ‘mapje’ waarin je papieren samen kunt brengen.

Daarmee doen we de huidige snelhechters echter tekort. In de afgelopen jaren zijn namelijk meerdere soorten snelhechters op de markt gebracht, waardoor je nu het nodige te kiezen hebt. Ongeacht voor welke snelhechter je precies kiest, geniet je van veel voordelen. Dat is zéker het geval als je de snelhechter bij Wolfslag aanschaft.

Waar kun je een snelhechter voor gebruiken?

Een snelhechter is een eenvoudig maar heel efficiënt kantoorartikel. Met een geode snelhechter ben je namelijk in staat om allerlei documenten bij elkaar te bewaren. Deze documenten kun je vervolgens makkelijk naar bijvoorbeeld een meeting of klant toenemen.

Daarmee zorgen snelhechters voor het gewenste overzicht. Ben je bijvoorbeeld met drie projecten tegelijkertijd bezig? Maak voor elk project een snelhechter en bewaar vervolgens per snelhechter alle documenten. Op deze manier maak je onderscheid tussen de drie projecten en hou je alles overzichtelijk.

Heb je regelmatig met een rommelig bureau te maken? Dan komt een snelhechter ook goed van pas. Stop alle documenten en papieren in snelhechters, berg de snelhechters op en je kunt in de toekomst altijd de benodigde papieren vinden.

Zoals hierboven al gesteld, kun je tegenwoordig uit meerdere snelhechters kiezen. Juist doordat je nu meer keuze hebt, kun je elke snelhechter naar wens gebruiken. Feit is dat je de beste snelhechters in ons aanbod vindt!

Ons aanbod van snelhechters

In ons aanbod zijn de nodige snelhechters en elastomappen te vinden. Is een elastomap nou hetzelfde als een snelhechter? In de basis is de functie hetzelfde, maar is de uitstraling net iets anders. Een elastomap heeft bijvoorbeeld een dichte voorzijde. Deze voorzijde laat je met een handig elastiek op de rest van de map aansluiten, waardoor de papieren niet uit de map kunnen vallen. Bij een snelhechter is de voorkant in nagenoeg alle gevallen transparant. Door deze transparante voorkant zie je direct welke documenten je in de snelhechter hebt gestopt. Maar, je zou bij een snelhechter wel altijd met een perforator moeten werken. Schiet met een perforator gaatjes in de papieren en berg de papieren vervolgens in de snelhechter op.

In ons aanbod vind je in ieder geval voldoende varianten. Hoe je nou de beste snelhechters kunt vinden, bespreken we graag hieronder!

Hoe vind je de beste snelhechter(s)?

Wil je graag van de voordelen van een snelhechter of een snelhechter mapje profiteren? Dan zou je in ons aanbod een goede vergelijking moeten maken. Met onderstaande tips maak je het maken van deze vergelijking zo makkelijk mogelijk:

  • Bepaal wát je in de snelhechter op wilt bergen. Welke documenten of papieren zou je graag in de snelhechter op willen bergen? Denk hier op voorhand goed over na, zodat je tussen de verschillende soorten snelhechters en elastomappen alvast de juiste keuze kunt maken.
  • Hoeveel snelhechters heb je nodig? In ons aanbod vind je losse elastomappen, maar je vindt ook sets van 10 snelhechters. Het is aan jou om te bepalen van deze mappen of snelhechters je nodig denkt te hebben.
  • Welke kleur moet de snelhechter hebben? Ga ook goed na of je een voorkeurskleur hebt voor de snelhechter. Gaat je voorkeur uit naar een blauwe variant, naar een gele variant of naar een zwarte variant? Zoals je in ons aanbod kunt zien, heb je in ieder geval meer dan voldoende keuze.

Uiteraard zou je een keuze moeten maken tussen snelhechters of elastomappen. Wil je graag allerlei documenten op een eenvoudige manier ergens mee naar toe kunnen nemen? Dan is een elastomap wellicht de beste optie voor je. Wil je graag op je werkplek allerlei documenten handig kunnen ordenen? Dan is een snelhechter wellicht de beste optie voor je.

Naar welke snelhechter of elastomap gaat nu je voorkeur uit? Binnen ons aanbod hoef je niet naar de kwaliteit te kijken. Alle producten die je bij ons vindt, zijn namelijk van de beste merken. Mocht je voordelige snelhechters aan willen schaffen, raden wij je de snelhechters van ons huismerk aan. Deze snelhechters zijn van een prima kwaliteit en zijn ook nog eens voordelig.

Snelhechters bij Wolfslag bestellen

Ben je op zoek naar de beste snelhechters en elastomappen? Deze vind je in het aanbod van Wolfslag. Bij ons geniet je niet alleen van een divers aanbod, maar ook van scherpe prijzen.

De gewenste snelhechters bestel je gemakkelijk en snel via onze website. Kun je enige hulp of goed advies gebruiken? Schroom niet en neem gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via de mail (breestraat@wolfslag.nl) en op telefoonnummer 071 53 37 66.

Winkelwagen
Scroll naar top