Sorteermap

Toont alle 12 resultaten

Iets wat in jouw kantoor niet mag ontbreken, zijn sorteermappen. Zoals de naam al doet vermoeden, kun je met deze mappen allerlei documenten netjes bewaren. Dit geldt overigens niet alleen voor documenten, maar ook voor werkbonnen, orderbonnen en andere losse papieren.

Waar kun je een sorteermap voor gebruiken?

Zo op het eerste oog lijkt een sorteermap een simpel product te zijn. Dat is ook het geval, maar wel met een belangrijke functie. Met zo’n simpele map sorteer en orden je namelijk allerlei documenten. Je behoudt hiermee het overzicht, je kunt bepaalde documenten altijd terugvinden en je werkt een stuk efficiënter.

Gaat iedereen binnen een onderneming gebruik van sorteermappen gebruiken? Dan merk je dit op aan de onderlinge communicatie en efficiëntie. Iedereen kan op zijn/haar gewenste manier werken en de sorteermap op de gewenste manier gebruiken. Dit gaat absoluut ten goede komen aan het bedrijfsresultaat.

Al met al is een sorteermap een simpel doch doeltreffend product. Ben je zelf op zoek naar een sorteermap? Dan is het goed om te weten dat zo’n map meerdere benamingen heeft. Sorteermap is de standaard benaming, maar voorordners, vakkenmappen en harmonicamappen zijn bekende synoniemen.

Ons aanbod van sorteermappen

Zie je de voordelen van een sorteermap al helemaal in? Dan ben je niet de enige. Zelf zijn wij ook groot fan van sorteermappen; iets wat je duidelijk in ons aanbod terug kunt zien. In ons aanbod vind je meer dan 10 soorten sorteermappen terug. Waarom? Omdat elke sorteermap op zijn eigen manier uniek is.

Bij Wolfslag geniet je in ieder geval van de nodige voordelen:

  • Uitgebreid aanbod: doordat wij meerdere sorteermappen aanbieden, kun je bij ons altijd de perfecte sorteermap vinden. Wat voor jou de perfecte sorteermap is, hangt van je wensen af.
  • Prima prijskwaliteitsverhouding: alle sorteermappen die wij aanbieden, zijn van de gewenste kwaliteit. Dit voel je aan de materialen waarvan de sorteermap gemaakt is, maar ook aan de levensduur. Ondertussen hoef je voor de sorteermappen uit ons aanbod niet de hoofdprijs te betalen.
  • Gunstige leveringsvoorwaarden: bij ons ben je verzekerd van een snelle verzending. Kom je liever de bestelde sorteermappen ophalen? Ook dat is mogelijk bij ons kantoor in Leiden.
  • Professioneel advies: heb je bepaalde wensen met betrekking tot de nieuwe sorteermappen? Weet je alleen niet zo goed welke sorteermappen het beste op je wensen aansluiten? Neem gerust contact met ons op. Onze professionals helpen je graag met het maken van de juiste keuze.

Hoe vind je de beste sorteermappen?

Voordat je van de voordelen van sorteermappen kunt genieten, moet je goed nadenken over je wensen. Zo is het belangrijk om te bepalen wanneer én waar je de sorteermappen wilt gebruiken. Wil je deze mappen gebruiken op kantoor? Wil je deze mappen gebruiken bij klanten? Wil je deze mappen onderweg gebruiken? Of wil je de mappen op allerlei plekken kunnen gebruiken?

Bepaal daarnaast ook goed voor welke documenten je de sorteermappen wilt gebruiken. Gaat het om tijdelijke documenten die je na verloop van tijd weer weggooit? Of gaat het om documenten die je langere tijd moet gebruiken?

Als je je wensen op een rijtje hebt gezet, kun je gericht naar ons aanbod kijken. Binnen ons aanbod zou je op meerdere facetten moeten letten:

  • Aantal vakken: elke sorteermap heeft een xx aantal vakken. Sommige mappen uit ons aanbod hebben 21 vakken, terwijl andere mappen slechts 6 vakken hebben. Het is aan jou om te bepalen naar welke hoeveelheid vakken je voorkeur uitgaat.
  • Soort map: maak een goede vergelijking tussen de verschillende soorten mappen. De verschillen zijn lastig in woorden uit te drukken, maar hebben vooral betrekking op de vormgeving. Bekijk hiervoor de foto’s in ons aanbod.
  • Kleur: heb je bepaalde voorkeur voor een specifieke kleur? De sorteermappen uit ons aanbod kun je in allerlei kleuren bestellen. Je kunt voor een opvallende kleur gaan (rood, geel of blauw), maar ook voor een donkere kleur.
  • Prijskaartje: voor slechts 3 euro bestel je al een sorteermap bij ons, maar je kunt hier ook 15 euro aan uitgeven. Denk daarom goed na over het prijskaartje en bepaal hoeveel geld je uit wilt geven.

Hoef je in ons aanbod niet naar de kwaliteit te kijken? Nee, dat klopt. Alle sorteermappen die wij aanbieden, zijn namelijk van de beste kwaliteit. Je bent hiermee automatisch van een lange (en plezierige) levensduur verzekerd.

Sorteermappen bij Wolfslag bestellen

Sluiten de sorteermappen volledig op je wensen aan? Zet je voorkeuren op een rijtje, bekijk ons aanbod en bestel de gewenste sorteermappen.

Zit je op dit moment met vragen? Of wil je van het juiste advies voorzien worden? Schroom niet en neem contact met ons op. Je kunt ons een mailtje sturen op breestraat@wolfslag.nl of je kunt bellen naar 071 513 37 66. Wij staan graag voor je klaar om je van de perfecte sorteermappen te voorzien!

Winkelwagen
Scroll naar top