Lamy notitieboeken

Resultaat 1–16 van de 21 resultaten wordt getoond

 

Lamy notitieboeken

Ben je regelmatig bij klanten op bezoek? En is het tijdens dergelijke meetings van belang dat je bepaalde zaken onthoudt? Dan kun je eigenlijk niet zonder een goed notitieboek. Of beter gezegd; zonder een goed notitieboek. Met één van de Lamy notitieboeken heb je altijd het perfecte notitieboek bij de hand.

De voordelen van Lamy

Wil jij graag een goed en fraai notitieboek aanschaffen? Dan ben je daarvoor bij Lamy zeker het aan juiste adres. Zoals je in ons aanbod al kunt zien, kun je uit meerdere Lamy notitieboeken kiezen. Al deze notitieboeken brengen in ieder geval dezelfde voordelen met zich mee:

  • Een prachtig design: als je het notitieboek bij bijvoorbeeld jouw klant op tafel neerlegt, krijg je waarschijnlijk al snel complimenten.
  • Een ideaal formaat: in het aanbod van de Lamy notitieboeken kun je uit meerdere formaten kiezen. Ga je voor bijvoorbeeld een A5 formaat of toch een A6 formaat? In ons aanbod kun je altijd een notitieboek met een ideaal formaat vinden.
  • Handige extra’s: alle notitieboeken van dit Duitse merk beschikken over handige extra’s. Je kunt hierbij denken aan de ‘boekenlegger’ in de vorm van de twee leeslinten. Ook kun je hierbij denken aan de bindsluiting; dankzij deze binder kun je het notitieboek als het ware ‘sluiten’.
  • Perfect papier: ook heeft dit merk veel aandacht besteed aan het papier. Dit betreft niet alleen hoogwaardig papier, maar ook nog eens papier met een ideale patroon. Dit betreft een combinatie van ruitjes, lijntjes en blanco papier. Ook is het papier vulpenvriendelijk! In totaal telt dit notitieboek 192 pagina’s, waarvan 8 pagina’s geperforeerd en uitneembaar.
  • Prima prijs-kwaliteitsverhouding: bij ons hoef je voor een Lamy notitieboek ook niet de hoofdprijs betalen. Nee, deze notitieboeken zijn van de gewenste kwaliteit, maar hoeven zeker niet de hoofdprijs te kosten. Je geniet dan ook van een ideale prijs-kwaliteitsverhouding!

Lamy aanbod

Ben je tijdens jouw zoektocht naar een goed notitieboek bij het merk Lamy uitgekozen? Dat is goed te begrijpen, gezien alle hierboven besproken voordelen. Eén van de voordelen is dus ook dat je uit meerdere notitieboeken kunt kiezen; iets wat je ook duidelijk in ons aanbod naar voren ziet komen.

Ga je voor een A5 of voor een A6 formaat? En ga je voor een fel gekleurd notitieboek? Of heb je liever een iets minder opvallend gekleurd notitieboek? Zoals je kunt zien, heb je in het aanbod van Lamy meer dan genoeg keuze. Ongeacht voor welk notitieboek je kiest, geniet je ook nog van een interessant prijskaartje!

Over het merk Lamy

Voor de historie van het merk Lamy moeten we naar het jaar 1930. In dat jaar wordt in Heidelberg gestart met dit familiebedrijf. Pas in 1952 komt het merk echt op de kaart, In dat jaar komt dit Duitse merk namelijk met de Novel Lamy 27 vulpen op de proppen. Een vulpen die al snel populair wordt, waarna Lamy haar assortiment verder en verder uitbreidt.

Op dit moment is Lamy één van de beste aanbieders van schrijfwaren. Het merk heeft een omzet van ruim 50 miljoen euro en is in meerdere Europese landen actief. Dit had oprichter C. Josef Lamy ongetwijfeld niet kunnen toen hij met zijn eigen bedrijf begon!

Winkelwagen
Scroll naar top