Leuchtturm1917

Resultaat 1–16 van de 448 resultaten wordt getoond

 

Leuchtturm1917

Leuchtturm1917 notitieboeken komen eigenlijk altijd wel van pas. In het dagelijkse leven, maar ook zeker op het zakelijke vlak. Door altijd een notitieboek bij de hand te hebben, hoef je nooit meer iets te vergeten. Iets wat ook het merk Leuchtturm1917 ingezien heeft. Dit merk is namelijk al decennialang één van de beste aanbieders van notitieboeken.

De voordelen van een Leuchtturm1917

Zou jij dolgraag een nieuw notitieboek aan willen schaffen? Dan ben je bij ons én in het aanbod vanLeuchtturm aan het juiste adres. Dit merk heeft zich namelijk weten te ontpoppen tot een ideale aanbieder van notitieboeken. Niet alleen vanwege de prijsstelling, maar ook vanwege de volgende voordelen:

  • De notitieboeken worden in veel varianten aangeboden: welke kleur moet het notitieboek van jouw dromen hebben? En hoe groot moet jouw gedroomde notitieboek zijn? Ongeacht wat jouw wensen/dromen zijn, vind je in het aanbod van Leuchtturm1917 altijd wel een geschikt notitieboek.
  • Verschillende soorten papier: in het aanbod van Leuchtturm kun je ook uit meerdere soorten papier kiezen. Zo kun je voor dotted papier kiezen, maar ook voor papier met ruitjes. Ook op dit gebied geldt dus dat je bij Leuchtturm1917 altijd een perfect notitieboek kunt vinden.
  • Handige extra’s: alle Leuchtturm notitieboeken beschikken over specifieke extra’s. Je kunt hierbij denken aan paginanummers, aan twee leeslinten, aan een zelfklevende etikettering en aan een index. Al met al geniet je op meerdere fronten van de notitieboeken van Leuchtturm.
  • Prima kwaliteit: wil je graag jarenlang met jouw notitieboek kunnen doen? Als je voor een notitieboek van Leuchtturm kiest, is dat mogelijk. Deze notitieboeken zijn namelijk van de gewenste kwaliteit!

Als je eenmaal het gedroomde Leuchtturm notitieboek gevonden hebt, verbaas je je mogelijk ook over het prijskaartje. Voor deze notitieboeken hoef je absoluut niet de hoofdprijs te betalen. Wil je optimaal van jouw Leuchtturm notitieboek gebruik kunnen maken? Check dan ook eens het aanbod pennen van dit merk. De pennen van Leuchtturm1917 voldoen ook aan de verwachtingen!

Leuchtturm1917 aanbod

Wij zijn groot fan van de notitieboeken van Leuchtturm. Dit heeft met de kwaliteit te maken, maar ook met de diversiteit van het aanbod van dit merk. Dat is dan ook dé reden waarom je in ons aanbod veel notitieboeken van dit merk aantreft. Je hebt meer dan voldoende keuze; zet je wensen op een rijtje en check in ons aanbod direct de verschillende notitieboeken van dit merk!

Overigens is het wel zaak om een goede vergelijking te maken. Stel jezelf daarom de volgende vragen:

  • Wil je een notitieboek met een harde- of een zachte kaft hebben?
  • Wat zijn de gewenste afmetingen van het notitieboek?
  • Wat moet de structuur van het papier zijn?
  • Wat is de gewenste kleur van het Leuchtturm1917 notitieboek?

Over het merk Leuchtturm1917

Zoals de benaming al doet vermoeden, werd dit merk in 1917 opgericht. In dat jaar startte de heer Paul Koch met een partner dit bedrijf in de Duitse stad Aschersleben. In eerste instantie heette dit bedrijf ‘KaBe Publishing’; onder deze naam verkocht Paul Koch vooral postzegelalbums.

Aan zijn bedrijf kwam in 1930 helaas een einde. Paul Koch was genoodzaakt om zijn bedrijf te verkopen, maar hij kwam in 1948 met een ander bedrijf. Met dit ‘nieuwe’ bedrijf wist hij nóg meer furore te maken in de wereld van postzegelalbums.

In 2005 besloot Leuchtturm om ook notitieboeken en schrijfwaren te produceren. Een keuze die geweldig uitgepakt heeft; het bedrijf is immers één van de beste aanbieders van notitieboeken. Op dit moment is Leuchtturm1917 in zeven landen actief en is het – tot op de dag van vandaag – een familiebedrijf!

Winkelwagen
Scroll naar top