Printpapier

Resultaat 1–16 van de 33 resultaten wordt getoond

Welke attributen heb je nou echt elke dag op je werk nodig? Je denkt hierbij ongetwijfeld direct aan je computer, aan je laptop of aan andere mobiele apparaten. Feit is echter dat je op de werkvloer ook dagelijks veelvuldig in de weer bent met printpapier. Kijk nu maar eens om je heen. Of werp een blik op je bureau. De kans is héél groot dat je direct meerdere vellen printpapier ziet liggen.

Geen enkel bedrijf ontkomt er dan ook aan: printpapier kopen. Maar, welke printpapier heb je nou nodig? Wat is het beste printpapier van dit moment? Hoe vind je het juiste printpapier voor in je printer? En hoeveel vellen papier denk je nodig te hebben? Wij maken het printpapier kopen in ieder geval zo makkelijk mogelijk voor je!

Waar kun je printpapier voor gebruiken?

Op kantoor gebruik je printpapier voor allerlei zaken:

  • Om dingen uit te printen: mocht je iets uit willen printen, heb je sowieso drie dingen nodig. Een printer, inkt en een vel printpapier.
  • Om dingen te kopiëren: maak je regelmatig kopieën van bepaalde documenten? Ook daar heb je printpapier voor nodig.
  • Om een foto af te drukken: moet je voor je werkzaamheden af en toe foto’s afdrukken? Dan heb je hier speciaal printpapier voor nodig
  • Om aantekeningen te maken: tijdens een meeting of telefonisch overleg moet je ongetwijfeld aantekeningen maken. Waar maak je deze aantekeningen op? Juist: op printpapier.

Ons aanbod van printpapier

Wij begrijpen als geen ander dat je altijd voldoende printpapier moet hebben. Ook begrijpen wij als geen ander dat je hiervoor niet naar de groothandel toe wilt rijden. Dat kost veel tijd, dat kost geld (brandstofkosten) en het kost moeite. Mede daarom bieden wij veel soorten papier aan; dit papier kun je gemakkelijk online bestellen, waarna dit netjes bij je bezorgd wordt.

Wat voor soort printpapier je in ons aanbod vindt? In principe alle papiersoorten die bestaan. Je kunt hierbij denken aan inkjetpapier, aan laserpapier en aan kopieerpapier. Tevens bieden wij dit printpapier in verschillende diktes aan, maar ook in verschillende formaten. Je kunt bij ons terecht voor A4 papier, maar ook voor A3 papier.

Daarnaast bieden wij alleen het printpapier van de beste merken aan. Zit er dan echt kwaliteitsverschil tussen verschillende vellen printpapier? Ja, absoluut. De beste merken fabriceren net iets dikker printpapier, waardoor het papier een stuk sterker is. Het printpapier houdt hierdoor bovendien fijner vast en is beter te bedrukken.

Hoe vind je het beste printpapier?

Is het voor jou de hoogste tijd om een nieuwe voorraad in te slaan? Bij ons geniet je van scherpe prijzen, van een hoogwaardig aanbod en van een divers aanbod. Een terechte vraag is hoe je binnen dit aanbod nou het beste printpapier kunt vinden. Wij adviseren je daarvoor om antwoord op onderstaande vragen te geven:

  • Waar wil je het printpapier voor gebruiken?: wil je het printpapier in een inkjet printer gebruiken? Heb je het printpapier voor een laserprinter nodig? Heb je speciaal kopieerpapier nodig? Of heb je het papier ‘gewoon’ nodig om aantekeningen te maken? In ons aanbod vind je alle soorten papier!
  • Welk formaat moet het printpapier hebben?: gaat je voorkeur naar A4 printpapier ? Of heb je mogelijk A3 of A5 printpapier nodig? Bij papier kopen is dit één van de belangrijkste zaken waar je over na moet denken.
  • Welke dikte moet het printpapier hebben?: wil je met het printpapier bijvoorbeeld flyers bedrukken? Dan kun je beter voor iets dikker printpapier gaan. In ons aanbod vind je gelukkig printpapier in allerlei diktes terug.
  • Hoeveel printpapier heb je nodig?: de soorten printpapier die je bij ons kunt kopen, worden in dozen van bijvoorbeeld 500 of 2500 vellen geleverd. Bepaal voor jezelf hoeveel printpapier je nodig denkt te hebben.

Zoals je mogelijk al opgemerkt hebt, bieden wij papier van allerlei merken aan. Alle merken die wij aanbieden, behoren tot de top van de markt. Er zijn echter merken die zich op specifiek soort printpapier richten, zoals het merk PaperWise. Dit merk levert alleen printpapier dat milieuvriendelijk en sociaal verantwoord gefabriceerd is.

Printpapier kopen bij Wolfslag

Printpapier kopen doe je gemakkelijk, snel en voordelig bij Wolfslag. Je geniet bij ons van een hoogwaardig aanbod en van prima prijzen. Bovendien heb je bij ons voldoende keuze en leveren wij het printpapier snel op het gewenste adres. Kom je het printpapier liever afhalen? Dat is bij ons ook mogelijk.

Zit je op dit moment nog met vragen? Of weet je niet zo goed welk printpapier je het beste kunt kopen? Onze specialisten staan graag klaar om je een handje te helpen. Bel gerust naar 071 513 37 66 of stuur een mailtje naar breestraat@wolfslag.nl.

Winkelwagen
Scroll naar top