Lamy

Resultaat 1–16 van de 312 resultaten wordt getoond

De Lamy vulpen bestel je bij MijnWolfslag.nl!

De Lamy vulpen is een begrip onder de vulpennen. De vulpen van Duitse Makelij zag het levenslicht in 1930, opgericht door Meneer C.J. Lamy. Het merk LAMY is ontstaan in 1952. De Lamy Vulpen wordt gekenmerkt door zijn mooie design, waar het bedrijf overigens al meerdere awards mee gewonnen heeft. Ben je dus op zoek naar een stijlvolle, maar toch degelijk vulpen, laat je dan verrassen door Lamy. 

Een Lamy vulpen aanschaffen

Voor veel mensen is de vulpen een begrip, niet in de laatste plaats, omdat mensen er vroeger op school mee hebben leren schrijven! Het zou zo maar eens kunnen dat je al een Lamy Vulpen in handen hebt gehad. De Lamy Vulpen staat niet op zich zelf, binnen Lamy zijn er een aantal lijnen, waardoor er voor iedereen een geschikte vulpen is. De Lamy aion Fountain Pen is een voorbeeld van een moderne Lamy vulpen met een geborstelde finish in 3 kleuren.  De Lamy Lx Fountain Pen heeft ‘the looks’! Een opvallende pen met opvallende kleuren. Daarentegen is de Lamy studio Fountain Pen een vulpen met een klassieke look, maar met moderne details. Mag de vulpen iets meer kosten? Dan is de Lamy 2000 Fountain Pen misschien een prachtige aanschaf en een nog mooier cadeau! Het design stamt uit 1966, maar hij ziet eruit alsof hij gisteren is geïntroduceerd als nieuwste aanwinst in de collectie. Gemaakt van glasvezel polycarbonaat. Afgewerkt met een deels geplatineerde gouden (14 karaats) pen punt. Deze pen is niet gewoon een pen, dit is een accessoire die iedereen mag zien! De pen heeft inmiddels ook al een indrukwekkende CV: German Design Award, Reddot Design Award en een IF Design Award…Wow! Anders nog iets?! Nee! Alleen een Lamy vulpen graag!

Maar ik laat mij pennen overal slingeren!

Misschien wel de bekendste vraag na: ‘hoe laat is het?’ is toch wel met stip : ‘heb jij toevallig een pen bij je?’. Het is misschien wel het grootste mysterie na de bermuda driehoek, waar blijven al die blauwe en rode balpennen toch altijd?! Wist je dat daar een oplossing voor was? Koop een duurdere pen! Het is bewezen, mensen die een duurdere pen kopen, zijn hier automatisch veel voorzichtiger mee! De kans dat je per ongeluk je luxe Lamy vulpen ergens laat slingeren is vele malen kleiner dan met een eenvoudige balpen die toch iedereen wel heeft liggen. En daarnaast; hoe gaaf is het om je contracten en brieven te ondertekenen met een prachtige vulpen! 

Heb je iets minder geduld om met een Lamy vulpen te schrijven, dan heeft Lamy nog legio oplossingen op het gebied van schrijfwaren. 

LAMY vulpen… een begrip. 

Naast de Lamy vulpen heeft Lamy een zeer uitgebreid assortiment met schrijfwaren voor groot en klein. Denk hierbij aan rollerbalpennen, balpennen, vulpotloden, kleurpotloden tot waterverf aan toe. Daarnaast is het een degelijk product met een goede prijs, dat is een unieke combinatie. Ook heeft Lamy een uitgebreid assortiment aan accessoires voor als je schrijfwaren. Etuis, hoesje voor je pen(nen), puntenslijpers, gummen etc. Daarnaast voert Lamy nog een uitgebreide selectie aan notitie boeken om je Lamy Vulpen direct aan het werk te kunnen zetten. 

Vul je Lamy vulpen

Zoals de naam al zegt, heeft je Lamy vulpen af en toe nieuwe inkt nodig. De bekendste vulling is het T10 inktpatroon, hiermee kunnen alle Lamy Vulpennen nagevuld worden, wel zo makkelijk! Over het algemeen zijn de vullingen per 5 verpakt. Er is keuze in kleuren zoals, geel, rood, zwart, paars, turquoise en blauw, voor ieder een kleur. Let op!: alleen blauw is uitwisbaar met een inktwisser.

Winkelwagen
Scroll naar top