Stabilo

Resultaat 1–16 van de 160 resultaten wordt getoond

 

Stabilo viltstiften en Stabilo potloden

Stabilo viltstiften en stabilo potloden razend populair. In redelijk veel branches verlopen veel projecten volledig via de computer. Toch zijn er ook nog enkele branches waarin men met bijvoorbeeld viltstiften en potloden werkt. Is dat ook in jouw branche het geval? Dan maak je mogelijk al gebruik van de Stabilo viltstiften en de Stabilo potloden. Als je dat nog niet doet, is het advies om zo snel mogelijk van deze producten gebruik te gaan maken!

De voordelen van Stabilo viltstiften en Stabilo potloden

Wil je graag nieuwe viltstiften en/of nieuwe potloden aanschaffen? In het huidige aanbod vind je producten van meerdere merken terug. Eén van de merken die je al decennia lang tegenkomt, is Stabilo. Het is niet zonder reden dat onder meer de viltstiften en potloden van dit merk zó populair zijn geworden:

  • Magnifieke kwaliteit: de kwaliteit van de producten van Stabilo is echt magnifiek te noemen. Men gebruikt de juiste materialen, zorgt voor een top afwerking en levert gewoonweg de gewenste kwaliteit. Dankzij deze kwaliteit kun je ook jarenlang genieten van de viltstiften en potloden.
  • In veel kleuren verkrijgbaar: ook is het een groot voordeel dat de viltstiften en potloden in veel kleuren verkrijgbaar zijn. Dit is interessant als je bijvoorbeeld in een rapport met meerdere kleuren wilt arceren. Als je een tekenaar bent, is dit uiteraard ook ideaal. Dankzij de vele kleuren kun je jouw kunstwerk volledig naar wens maken.
  • De viltstiften drogen niet snel uit: heb je wel eens gebruik gemaakt van viltstiften van iets mindere merken? Dan heb je waarschijnlijk al opgemerkt dat deze stiften redelijk snel uitdrogen. Bij de Stabilo viltstiften hoef je daar echter níet bang voor te zijn. Bijkomend voordeel is dat deze vilstiften volledig op waterbasis zijn. Dit betekent dat ze ook niet vlekken.
  • Scherpe prijzen: bij Stabilo geniet je van veel kwaliteit, terwijl je dit niet direct in het prijskaartje terugziet. Naar onze mening hebben de Stabilo potloden en Stabilo viltstiften een prima prijs-kwaliteitsverhouding.

Stabilo viltstiften en stabilo potloden aanbod

Een belangrijk voordeel van Stabilo is het uitgebreide aanbod. Dat is ook precies wat je in ons aanbod terugziet. Als je bijvoorbeeld naar de Stabilo viltstiften kijkt, weet je niet wat je ziet. Je hebt de keus uit veel verschillende kleuren, waarbij je ook voor complete sets kunt kiezen. Dankzij deze complete sets heb je altijd de ge3wenste kleuren tot je beschikking.

Dit is niet alleen bij de Stabilo viltstiften het geval, maar ook bij de Stabilo potloden. Om ons aanbod nóg completer te maken, bieden wij ook nog verschillende soorten Stabilo pennen aan. Je kunt hierbij onder meer danken aan allerlei soorten balpennen van Stabilo.

Ongeacht waar je precies naar op zoek bent, vind je bij ons de gewenste producten. Het is niet voor niets dat wij zoveel producten van Stabilo aanbieden; wij zijn groot fan van dit merk. Vanwege de kwaliteit, maar óók vanwege de veelzijdigheid. Voor hobbydoeleinden kun je de Stabilo producten prima gebruiken, maar ook bijvoorbeeld voor op het zakelijke vlak.

Over het merk Stabilo

Voor de historie van het merk Stabilo moeten we heel ver terug in de tijd. Al ruim 160 jaar geleden werd dit merk namelijk in Duitsland opgericht. In eerste instantie was het een aanbieder van schrijfwaren; door de jaren heen is dat eigenlijk nooit veranderd. Op dit moment is Stabilo zelfs één van de meest toonaangevende partijen in de wereld van schrijfwaren.

Leuk detail: Stabilo is nog steeds een familiebedrijf. Desondanks heeft het bedrijf meer dan 1500 medewerkers in dienst en heeft het bedrijf drie fabrieken. Deze fabrieken staan in Duitsland, Tsjechië en Maleisië. Vanuit deze fabrieken worden  de Stabilo producten voor meer dan 180 landen gemaakt.

Winkelwagen
Scroll naar top