Stabilo

Resultaat 1–16 van de 154 resultaten wordt getoond

De belangrijke zaken in een rapport markeren. Een complete workflow uitwerken. Onderscheid maken tussen verschillende zaken binnen een rapportage, bestand of ander document. En aantekeningen tijdens een vergadering maken. Voor dergelijke zaken kun je kiezen tussen Stabilo stiften en Stabilo pennen. Ongeacht voor welke schrijfwaren je van dit Duitse merk kiest, geniet je van een prima kwaliteit.

Over het bedrijf Stabilo

Ruim 160 jaar geleden werd het merk Stabilo opgericht. In het land van onze oostenburen begon een bedrijf met het ontwikkelen van allerlei schrijfwaren. Op dat moment had men waarschijnlijk in kunnen denken dat dit het grootste merk in de schrijfwaren-industrie zou worden.

Stabilo is op dit moment één van de grootste merken wereldwijd. Het merk is in 160 landen verkrijgbaar, heeft een divers aanbod gecreëerd en maakt miljoenen mensen wereldwijd blij.

Dit doet het bedrijf niet alleen met de schrijfwaren, maar ook met alle vrolijke kleuren. Stabilo staat gelijk aan kleurtjes en kleurtjes staan gelijk aan vrolijkheid. Grote kans dat je zelf ook direct vrolijk wordt als je naar het aanbod van Stabilo kijkt.

Ons aanbod van Stabilo stiften

Bij ons ben je aan het juiste adres voor alle onmisbare kantoorartikelen. Dat wij veel Stabilo stiften aanbieden, mag dan ook geen verrassing heten. Wij zijn zelf groot liefhebber van de stiften van dit merk en bieden daarom veel soorten stiften aan.

In ons aanbod geniet je van allerlei soorten stiften. Zo kun je kiezen voor een losse stift in een specifieke kleur; handig als je in een rapport belangrijke zaken in één specifieke kleur wilt markeren.

Heb je echter meerdere kleuren stiften nodig? Ook daarvoor zit je bij Stabilo en bij Wolfslag goed. Wij bieden namelijk meerdere complete sets van Stabilo aan, waarin meerdere stiften te vinden zijn.

Weet je niet zeker of de stiften echt iets voor jou zijn? Dan kun je ook eens kijken naar ons aanbad van Stabilo pennen. We bieden ook meerdere pennen aan, waarmee je de belangrijkste aantekeningen op elk moment kunt maken. De Stabilo stiften en Stabilo pennen vormen volgens ons een prima geheel.

Waarom voor een Stabilo stift kiezen?

De redenen om een Stabilo stift te kopen, zijn divers. De eerste reden is dat de kwaliteit van deze stiften dik in orde is. Stiften van andere merken drogen relatief snel uit, maar daar is bij de Stabilo stiften geen sprake van.

De tweede reden is de veelzijdigheid van de Stabilo stiften. Je kunt deze stiften voor zakelijke doeleinden gebruiken, maar je kunt ze ook gebruiken voor recreatieve doeleinden. Zo is het met de stiften van Stabilo ook mogelijk om prachtige tekeningen te maken.

De derde reden is terug te vinden in de prijs-kwaliteitsverhouding. Voor de Stabilo stiften betaal je niet overdreven veel geld, terwijl de kwaliteit echt subliem is. Als je nú Stabilo stiften koopt, geniet je hier over een paar jaar nog van.

De vierde reden is terug te vinden in het huidige aanbod. In het huidige aanbod van Stabilo zijn veel stiften te vinden, waardoor je altijd de perfecte stift(en) vindt. Ongeacht wat je wensen precies zijn.

Bestaat er in de wereld van stiften een beter merk dan Stabilo? Nee, wij zijn van mening dat dit het beste merk is. Alléén dat is al voldoende reden om nieuwe stiften van Stabilo te kopen, niet waar?

Hoe vind je de beste Stabilo stiften?

Heb je interesse in nieuwe Stabilo stiften? Denk dan goed na over onderstaande vragen:

  • Waar wil je de stiften voor gebruiken? Is er een speciale reden om een stift van Stabilo te kopen? Denk hier goed over na en bekijk vervolgens ons aanbod.
  • Hoeveel stiften heb je nodig? Zoals hierboven al gesteld, biedt Stabilo de stiften in allerlei hoeveelheden aan. Bepaal of je één stift nodig hebt of dat je een complete set van stiften nodig hebt.
  • Welke kleur(en) heb je nodig? Tot slot zou je ook goed na moeten denken over de kleuren. Heb je specifieke kleuren nodig voor je doeleinden? Of heb je ‘gewoon’ de gangbare kleuren nodig?

Stabilo stiften bij Wolfslag bestellen

Stabilo stiften zijn in tal van situaties onmisbaar. Zeker als je thuis je werk regelmatig een stift nodig hebt, zijn de stiften van dit merk absoluut aan te raden. Voor het bestellen van de Stabilo stiften zit je bij Wolfslag direct goed.

Via onze website bestel je snel, veilig en gemakkelijk de gewenste stiften. Heb je vragen of wil je van goed advies voorzien worden? neem gerest contact met ons op; je kunt hiervoor mailen naar breestraat@wolfslag.nl of ons bellen op nummer 071 53 37 66.

Stabilo viltstiften en Stabilo potloden

Stabilo viltstiften en stabilo potloden razend populair. In redelijk veel branches verlopen veel projecten volledig via de computer. Toch zijn er ook nog enkele branches waarin men met bijvoorbeeld viltstiften en potloden werkt. Is dat ook in jouw branche het geval? Dan maak je mogelijk al gebruik van de Stabilo viltstiften en de Stabilo potloden. Als je dat nog niet doet, is het advies om zo snel mogelijk van deze producten gebruik te gaan maken!

De voordelen van Stabilo viltstiften en Stabilo potloden

Wil je graag nieuwe viltstiften en/of nieuwe potloden aanschaffen? In het huidige aanbod vind je producten van meerdere merken terug. Eén van de merken die je al decennia lang tegenkomt, is Stabilo. Het is niet zonder reden dat onder meer de viltstiften en potloden van dit merk zó populair zijn geworden:

  • Magnifieke kwaliteit: de kwaliteit van de producten van Stabilo is echt magnifiek te noemen. Men gebruikt de juiste materialen, zorgt voor een top afwerking en levert gewoonweg de gewenste kwaliteit. Dankzij deze kwaliteit kun je ook jarenlang genieten van de viltstiften en potloden.
  • In veel kleuren verkrijgbaar: ook is het een groot voordeel dat de viltstiften en potloden in veel kleuren verkrijgbaar zijn. Dit is interessant als je bijvoorbeeld in een rapport met meerdere kleuren wilt arceren. Als je een tekenaar bent, is dit uiteraard ook ideaal. Dankzij de vele kleuren kun je jouw kunstwerk volledig naar wens maken.
  • De viltstiften drogen niet snel uit: heb je wel eens gebruik gemaakt van viltstiften van iets mindere merken? Dan heb je waarschijnlijk al opgemerkt dat deze stiften redelijk snel uitdrogen. Bij de Stabilo viltstiften hoef je daar echter níet bang voor te zijn. Bijkomend voordeel is dat deze vilstiften volledig op waterbasis zijn. Dit betekent dat ze ook niet vlekken.
  • Scherpe prijzen: bij Stabilo geniet je van veel kwaliteit, terwijl je dit niet direct in het prijskaartje terugziet. Naar onze mening hebben de Stabilo potloden en Stabilo viltstiften een prima prijs-kwaliteitsverhouding.

Stabilo viltstiften en stabilo potloden aanbod

Een belangrijk voordeel van Stabilo is het uitgebreide aanbod. Dat is ook precies wat je in ons aanbod terugziet. Als je bijvoorbeeld naar de Stabilo viltstiften kijkt, weet je niet wat je ziet. Je hebt de keus uit veel verschillende kleuren, waarbij je ook voor complete sets kunt kiezen. Dankzij deze complete sets heb je altijd de ge3wenste kleuren tot je beschikking.

Dit is niet alleen bij de Stabilo viltstiften het geval, maar ook bij de Stabilo potloden. Om ons aanbod nóg completer te maken, bieden wij ook nog verschillende soorten Stabilo pennen aan. Je kunt hierbij onder meer danken aan allerlei soorten balpennen van Stabilo.

Ongeacht waar je precies naar op zoek bent, vind je bij ons de gewenste producten. Het is niet voor niets dat wij zoveel producten van Stabilo aanbieden; wij zijn groot fan van dit merk. Vanwege de kwaliteit, maar óók vanwege de veelzijdigheid. Voor hobbydoeleinden kun je de Stabilo producten prima gebruiken, maar ook bijvoorbeeld voor op het zakelijke vlak.

Over het merk Stabilo

Voor de historie van het merk Stabilo moeten we heel ver terug in de tijd. Al ruim 160 jaar geleden werd dit merk namelijk in Duitsland opgericht. In eerste instantie was het een aanbieder van schrijfwaren; door de jaren heen is dat eigenlijk nooit veranderd. Op dit moment is Stabilo zelfs één van de meest toonaangevende partijen in de wereld van schrijfwaren.

Leuk detail: Stabilo is nog steeds een familiebedrijf. Desondanks heeft het bedrijf meer dan 1500 medewerkers in dienst en heeft het bedrijf drie fabrieken. Deze fabrieken staan in Duitsland, Tsjechië en Maleisië. Vanuit deze fabrieken worden  de Stabilo producten voor meer dan 180 landen gemaakt.

Winkelwagen
Scroll naar top